Frågor och Svar

Om Medlemskapet & Tjänsten

Hur skiljer sig Edux från traditionella böcker?

Edux erbjuder ett digitalt bibliotek med facklitteratur, kurslitteratur, utbildningar och kurser. Genom att bli medlem på Edux får du tillgång till allt material i biblioteket. Du bestämmer själv när du vill avsluta ditt medlemskap och kan därför spara mycket pengar jämfört med att köpa traditionella böcker. Allt material på Edux är digitalt, uppdateras fortlöpande och dessutom utökas biblioteket.

Vem borde använda Edux?

Edux är skapat för studenter på högskola/universitet, yrkesaktiva som önskar vidareutbilda eller förkovra sig samt forskare. Edux används av privatpersoner, institutioner och företag.

Vad ingår i medlemskapet?

I medlemskapet ingår tillgång till allt material i biblioteket. Detta inbegriper digitala böcker, videofilmer och interaktivt utbildningsmaterial. Du har tillgång till materialet under tiden ditt medlemskap är giltigt.

Är medlemskapet tidsbegränsat?

Medlemskapet är en prenumeration som du bekostar varje månad. Prenumerationen är tidsbegränsad i den bemärkelsen att du kan avsluta den när som helst. Om du inte avslutar prenumerationen så förnyas den automatiskt. Prenumerationen avslutas enkelt från din kontosida.

Vad gäller för öppet köp?

Om du som ny medlem inte är nöjd med tjänsten får du pengarna tillbaka, förutsatt att du kontaktar oss inom 7 dagar efter att din 10 kostnadsfria dagar löpt ut. 

Finns materialet även i tryckt version?

Flertalet böcker som finns i biblioteket finns även att köpa i tryckt version.

Kan jag använda utbildningspengar?

Om du arbetar och har en utbildningspott kan du sannolikt bekosta medlemskapet med utbildningspotten. Kontakta din arbetsgivare för att utröna detta.

Sparar ni personuppgifter?

Edux sparar uppgifter i enlighet med PUL (Personuppgiftslagen). Vi sparar endast följande uppgifter:

  • Din e-postadress
  • Ditt för- och efternamn
  • Din sysselsättning

Vi efterfrågar aldrig personnummer eller folkbokföringsadress.

Prova Edux gratis i 10 dagar!

På Edux använder vi cookies. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Läs mer.