Ett helt bibliotek i din ficka

Ett konto. Mängder av kunskap.

Bli medlem på Edux och få tillgång till all medicinsk litteratur så länge du behöver. Ingen bindningstid. Med Edux har du alltid alla böcker och kurser i mobilen, på datorn och surfplattan. Biblioteket utökas och uppdateras fortlöpande och som medlem har du tillgång till allt material. Böcker, videoföreläsningar, text och illustrationer som hjälper dig i studier och yrkesliv. 

banner3
english-class-ultrasound-technique-fig14b-doppler-flow-of-the-aorta-dyngif
lunds_universitet_l_rgb_7

Edux drivs tillsammans med Lunds universitet

Ett effektivare sätt att lära sig

På Edux samlar vi Sveriges bästa kurs- och facklitteratur. Om du studerar, forskar eller vidareutbildar dig så har du hamnat rätt. På Edux är böckerna uppdaterade, tillgängliga och levande. Med traditionella bokkapitel, videoundervisning och interaktiva övningar blir lärandet enkelt och roligt.

illustration_dator
Wiggers diagram som visar sambandet mellan händelser i vänster förmak, vänster kammare samt registrering av flöden över mitralisklaffen under diastole.

Vi brinner för lärande!

Vi som skapat Edux är legitimerade läkare och disputerade forskare som har formell utbildning i högskolepedagogik. Vi brinner för lärande, utveckling och har flera års erfarenhet av undervisning för läkare och sjuksköterskor samt på respektive utbildningsprogram. Edux skapades för att främja utbildning, kompetensutveckling och tillgängliggöra högkvalitativ kunskap online.

Väl mött!

Edux ägs och drivs av Eduxia Utbildning AB.

Organisationsnummer: 559161-7369

Prova Edux gratis i 10 dagar!

På Edux använder vi cookies. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Läs mer.